Loft Yaşama Peli Parke Dokunuşu

Her ürününe ayrı bir ruh katan Peli Parke, ' Loft Collection' la özgür yaşam alanlarına sanatçı titizliğinde zemin hazırlıyor. 

İnovatif çalışmalarına hız kesmeden devam eden Peli Parke, koleksiyonuna ‘LOFT’u kattı… Vezirköprü Orman Ürünleri çatısı altındaki Peli Parke’nin yeni ürünü ‘LOFT COLLECTION’, doğal görünümü ve zengin renk seçimiyle özgün ve özgür tasarımlara daha kolay zemin hazırlıyor.

Öyküsü Amerika'da başlayan 'Loft' tipi yaşam alanları, Türkiye'de de metropol yaşamın yeni trendi oldu. Loft’ların en belirgin özelliği özgürlüğü, rahatlığı ve ferahlığı. Bu mekanlarda alanları birbirinden ayıran duvarlar, bölmeler, kapılar yok; tavanlar yüksek, pencereler alabildiğine şehri kucaklar.

Yazarların, çizerlerin, sanatçıların, home-office çalışan metropol insanlarının tercihi olan Loft’ların tabii ki dekorasyon özelliği de farklı. O özgür ruhu ve ilham veren mekanı taşıyacak eşyalar ve zemin de çok özel. İşte Peli Parke bunu düşünerek, yeni koleksiyonu LOFT’u yarattı.

Loft koleksiyonumuz dar ebadı ve gerçek ahşap dokusuyla gerçek masif veya lamine parkelerle yarışacak bir özelliktedir. Meşe ve kestane dekorları mekanlara artı değer katacaktır.

Peli Parke bu yeni koleksiyonu ‘Loft’ la özgür mekanların ruhunu korurken, dekorasyona da ilham kaynağı oluyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)