Kone Care For Life™ Hizmetiyle Modernizasyon

Eskiyen ekipmanınıza ücretsiz check-up yaptırmaya hazır mısınız !!!

Asansör veya yürüyen merdiveniniz için, modernizasyon çalışmasına başlamadan önce mutlaka nelerin yapılması gerektiğine yakından bakılması gerekiyor. Özellikle güvenliği, enerji verimliliği, erişilebilirliği, performansı ve estetik görünümü gibi konular, büyük önem taşır. Asansör, yürüyen merdiven ve turnike çözümlerinde  KONE, Care for Life™ hizmeti ile bu konularda size yardımcı oluyor. KONE, planlama ve bütçelemeyi mümkün olduğunca kolay ve basit hale getirerek neyin, ne zaman ve nasıl modernize edileceğine karar vermenizi sağlıyor.

Önce değerlendirme yapılıyor…

Modernizasyon çalışmalarına başlarken atılacak ilk adım, mevcut tesisatın güvenlik, eko-etkinlik, erişilebilirlik, performans ve estetiğinin kapsamlı bir değerlendirmesi. Özellikle eko-etkinlik, gün geçtikçe daha önemli bir konu haline geliyor. Modern bir KONE asansör, 20 yıl önce imal edilmiş bir asansöre kıyasla yarıdan daha az enerji tüketiyor. KONE Care for Life™ nelerin yapılması gerektiğini kesin olarak belirlemenizi mümkün kılıyor.

Eksiksiz rapor sunuluyor…

KONE, bu değerlendirmenin sonucu çeşitli raporlar sunarak sizi detaylı şekilde bilgilendiriyor.  Yönetici raporu, KONE Care for Life™ değerlendirmesinin sonuçlarına ilişkin detaylı rapor, enerji verimliliği raporu ve bütçeleme planının yanı sıra ölçülen verilerin ilgili normların şartları ile bir karşılaştırmasını içeren tam bir rapor da sunuyor.

En doğru çözüm öneriliyor…

KONE, Care for Life™ değerlendirmesine dayanarak, ekipmanınızın gerekli standartlara nasıl getirileceği konusunda bir tavsiyede bulunuyor. Bu doğrultuda da KONE ReFine™ ile modernizasyon, KONE RePower™ ile modernizasyon paketleri ya da KONE RePlace™ ile tam değiştirme gibi üç farklı çözüm öneriyor.  


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)