Artstone ile Peyzajda Dekoratif Paneller

Mekânların bahçeleri ve açık alanlarında modern peyzaj unsurlarının bir bileşeni olarak duvarlar ve sınırlayıcı yüzeyler çok önemli rol oynuyor. Manzarayı sınırlayıcı duvarlarla peyzaj düzenlemeleri muhteşem manzaralar haline geliyor. Taş, ahşap, tuğla, beton dokulu duvarlarla peyzaj tasarımının birleşiminden inovatif çözümler ortaya çıkıyor.

Artstone panellerle bahçelerin ve açık alanların görselliği manzaraya dönüşüyor

Açık alanlarda toprağın belirli bir seviyede tutulmasından, farklı kotlarda dolaşım alanları yaratılmasına, Artstone panelleri bahçe peyzajının odak noktası olmayı başarıyor. Endüstriyel, rustik, natürel ve doğal, minimalist, tropik, klasik, vb. birçok tarzda açık alanlar ve peyzajda dekoratif paneller çok uyumlu bir açık mekân bileşeni haline geliyor. Özellikle yanmazlık özellikleri ve dış mekânlarda kullanım için ısı, su ve neme dayanıklı yapılarıyla vazgeçilmez oluyor. Taş, tuğla, ahşap yüzeylerinin farklı derinlikteki yapıları doğal ışığı ve gölgeyi kendiliğinden sağlayarak doğayla bütünleşiyor. Paneller sundukları köşe çözümleriyle de duvarlara strüktürel derinlik ve form sağlıyor.

Cephelerde, Bahçelerde, Su Mekânlarında Artstone

Kesik kaya fonlarını taşıyan, minimalist akımın duvarlardaki yansıması olan Roca, her tarz ve renk dekorasyon ile kullanılabiliyor, büyüleyici kıvrımları ile bahçelerde ve açık alanlarda hayal edilen ambiyansı yaratıyor. Beyazın tüm asaleti ve dinginliği ile hayat verdiği Roca’nın Blanca modeli, dış mekânlarda her zaman çevreyle uyumlu ve özel duruşlu bir görünüş sergiliyor.

Amazon duvar paneliyle Amazon ormanları ağaç kabuğu görünümünü cephelere ve tropik bahçelere sunuyor, ışık ve gölge oyunlu dokusunu dış mekânlara taşıyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)