Banyoların Metalik Şıklığı

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; metalik renklerle göz alıcı bir şıklığa imza atan serisi ColorIsvea ile tek dokunuşla banyolarınızın havasını değiştiriyor.

Kimi zaman ayrıntılardaki küçük değişiklikler mekanlarda büyük farklılıklar yaratabiliyor. Banyo dekorasyonunda altın, bronz gibi metalik renklere yer vermek estetik açıdan göz alıcı bir şıklık sunarken aynı zamanda banyolara modern bir hava da katıyor. ColorIsvea serisine ait metalik renkli lavabo ve klozetler, banyolarında fark yaratmak isteyenlerin ilk tercihi olmaya aday.

Banyolarda metalik renkte bir lavabo ya da klozet tercihi görkemli bir atmosfer anlamına geliyor. Bronz, altın ve platin renklerde metalik uygulama seçenekleri sunan ColorIsvea serisi, her tarzda banyoya hitap edecek çok özel bir tasarım.

ColorIsvea, yuvarlak ve dikdörtgen formlu tezgahüstü ve monoblok lavabo seçenekleri ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Aynı zamanda lavabolarla uyumlu asma klozetler de seriyi tamamlıyor. Geleneksel banyolara modern bir hava katan ColorIsvea, metalik renkleri ile lüks bir görünüm elde etmenizi de sağlıyor.

Seride metalik renklerin yanı sıra sadelikten vazgeçmeyenler için opak renkler de mevcut. Opak renklerde; saten beyaz ve parlak siyahla birlikte maviden latteye, fildişinden vizona birçok renk seçeneği bulunuyor. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)