Eaton Mobil Teknoloji Günleri Medya Buluşması Yapıldı

 Enerji Yönetim Şirketi Eaton’ın İstanbul’da Gerçekleştirilen Basın Toplantısında, Enerji Verimliliği Yüksek, Tasarruflu, İnovatif Çözümler Anlatıldı.

Türkiye’ye üçüncü kez gelen 17 metre uzunluğundaki iki katlı dev Eaton Teknoloji TIR’ının yedi  ilde gerçekleştirdiği  “Mobil Teknoloji Günleri” başarıyla tamamlandı.  Eaton Teknoloji TIR’ında düzenlenen Basın Toplantısında Eaton Elektrik Orta ve Doğu Avrupa Satış Direktörü Iordan Minca ve Türkiye Ülke Müdürü Yılmaz Özcan  Eaton Elektrik ve Anadolu Turu hakkında bilgi verdi. Iordan Minca’nın açılış konuşması ile başlayan toplantıda Yılmaz Özcan, Eaton Elektrik’in faaliyetleri, inovatif çözümleri, hedefleri, yeni ürünler ve sektöre ilişkin bir sunum yaptı. Basın mensuplarının soruları cevaplandırıldıktan sonra  TIR’ın alt katındaki Ürün ve Sergi  alanı gezdirilerek  yenilikler hakkında bilgi paylaşıldı.

Enerji verimliliği konusunda önemli çözümlere sahip dünyanın önde gelen enerji yönetim şirketi Eaton “Mobil Teknoloji Günleri” Anadolu Turu etkinliği 11 gün sürdü.  İstanbul’dan yola çıkan Teknoloji TIR’ı Bursa, Eskişehir, Konya, Antalya, Denizli ve İzmir’de çözüm ortakları ve  sektör ilgilileri ile buluştu. Eaton Elektrik uzmanları tarafından verilen eğitim seminerlerinde enerji verimliliği konusunda sağlanan  çözümler anlatıldı. Ülkemizde hızla gelişen birçok sektörün enerji ihtiyacı ve enerjinin rasyonel, verimli kullanımı için  önemli katkı sağlayan dünyanın lider şirketi Eaton’un düzenlediği “Mobil Teknoloji Günleri”ne yoğun bir katılım oldu. Esneklik ve sürdürülebilirlik içeriği ile gerçekleştirilen etkinlikte; gayrimenkul, AVM, sanayi, konut, turizm, sağlık, iletişim, organize perakende sektörü gibi pek çok sektörde enerjinin daha verimli, güvenli ve sürdürülebilir kullanımına yönelik  Eaton uygulamaları anlatıldı.

Eaton, Yarının İhtiyaçları İçin Bugünün Çözümlerini Üretiyor

Eaton Elektrik; “Güç dağıtımı ve devre koruma”, “Zorlu ortamlar için çözümler”, “Aydınlatma ve Güvenlik”, “Yedek Güç koruma”, “Kontrol ve otomasyon”, “Yapısal çözümler ve kablolama araçları” ve “Mühendislik hizmetleri”nden oluşan 7 ana teknoloji platformu için çözüm üretiyor.

İnsanın olduğu her yerde güvenli ve konforlu yaşam çözümleri üreten Eaton ürün ve hizmetleriyle; “Artan bilgi depolama ihtiyacını karşılamak üzere veri merkezlerine güç veriyor”, “Petrol ve Gaz sektöründe ihtiyaca yönelik çözümler sunuyor”, “Üretimde artan otomasyon ihtiyacına yönelik entegre çözümler üretiyor”, “Daha fazla  verimlilik talep eden binalara enerji sağlıyor”, “Güvenirliği arttıran şebeke modernizasyonu çözümleri sağlıyor” ve  “Evleri, yaşam alanlarını ve iş yerlerini aydınlatıyor”.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)