Austrotherm Online Canlı Seminer Hizmeti Sunuyor

Tüketici ve kamuoyu bilinçlendirme çalışmalarımız dahilinde Austrotherm Türkiye yeni iletişim aracı “canlı webinar AUSTROtalk“ ‘u sunuyor.

AUSTROtalk , katılımcıların bilgisayar ekranı başından veya telefon/tabletlerinden kolayca katılabileceği web üzerinden yayın yapan ücretsiz bir online seminer ( webinar) hizmetidir. Austrotherm olarak dünyada en çok tercih edilen ve en kolay  webinar sistemini kullanmaktayız.

Bu konuda yaptığımız yatırımın başlıca sebebi Austrotherm ürünlerini tanıtmak , ısı yalıtımı, mantolama , enerji kimlik belgesi gibi önemli konularda “kamuoyunu bilinçlendirme”  çalışmaları yapmaktır. Bunun yanında Türkiye’de ilk defa üretip , proje , müşavirlik ve mühendislik , saha imalatı eğitimi , kontrol ve süpervizörlük hizmetleri verdiğimiz geoBLOCK® ürünümüzü tanıtmak ve kullanımını yaygınlaştırmak birincil amaçlarımızdan.

Austrotherm geoBLOCK® ; özel üretilmiş bir EPS blok olup otoyol ve köprü yaklaşımlarında ,istinat duvarı ve gömülü menfez inşalarında hafif dolgu malzemesi olarak kullanılan bir mühendislik çözümüdür , daha fazla bilgi için ücretsiz webinarlarımıza katılabilirsiniz.

Sektörde benzeri olmayan bu uygulama için websitemiz üzerinden katılımcı olarak başvurabilir, telefon ve tabletlerinizden katılmak için ise IOS ve Android tabanlı telefonlarınıza Adobe Connect uygulamasını indirerek heryerden bağlanabilirsiniz. 



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)