Banyolarınız Sonbahara Hazır mı?

Sonbaharın yaklaşmasıyla birlikte yaşam alanlarındaki yenilenme ve tazelenme ihtiyacı da beraberinde geliyor. Mevsimin karakteristik renkleri ise banyo dekorasyonunda fark yaratmak isteyenler için ilham kaynağı oluyor. İtalyan tasarım anlayışı ve estetiği ile tüm dünyadaki banyo trendlerine yön veren ISVEA, banyoları sonbahara hazırlıyor.

Günümüzde artık daha sıcak ve rahat bir yaşam alanı olarak tasarlanan banyolar tercih ediliyor. Sonbaharın gelişi ile banyonuzda bu tür bir yenilenme hazırlığındaysanız, ufak dokunuşlarla büyük değişiklikler yaratmanız mümkün. Örneğin, sonbaharın karakterini yansıtan kahve, vizon ve fildişi gibi renkler, banyo dekorasyonunuz için size birbirinden şık alternatifler sunuyor.

Banyolarınızı yenilerken, İtalyan ISVEA’nın ColorIsvea serisinde yer alan vizon ve fildişi renginde tasarlanmış lavabo ve klozet takımları ile mevsimin renklerine uygun tercihler yaparak banyonuzu sıradanlıktan uzaklaştırabilir, Sevil Acar imzasını taşıyan ödüllü tasarım Sott’Aqua Marino banyo mobilyası sayesinde de istediğiniz şıklığı yakalayabilirsiniz.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)