Koleksiyon Mobilya, itelligence ile Dijital Dönüşüm Sürecini Başlattı

Koleksiyon Mobilya, SAP Hybris ile satış, servis ve pazarlama süreçlerini buluta taşıyor!

Dünya çapında ihracat, tasarım ve üretim faaliyetlerini yürüten Koleksiyon Mobilya, itelligence iş ortaklığıyla gerçekleştireceği dijital dönüşüm sürecini başlattı.

Türkiye’de ve dünyada çeşitli sektörlerde mobilyadan aksesuara farklı tasarımlar sunan Koleksiyon Mobilya, iş uygulamaları alanında dünyanın lider yazılımı SAP’nin ekosisteminde yer alan en büyük uluslararası iş ortaklarından itelligence ile anlaşarak dijital dönüşüm yolculuğunu başlattı. 

SAP Hybris ile satış pazarlama ve servis süreçlerini buluta taşıyan Koleksiyon Mobilya, uluslararası standartlarda bir altyapıya sahip olarak tüm satış süreçlerinde daha hızlı, kolay ve esnek tekliflendirme ile sipariş süreçlerini devreye alacak. Proje kapsamında SAP’nin “Hybris Marketing”, “Hybris Sales Cloud” ve “Hybris Service Cloud” çözümleri kullanılarak, tüm süreçler, tek bir sistem üzerinden kontrol edilebilecek. Ocak 2018’te tamamlanması planlanan projeyle ayrıca mobil satış süreçleri merkezi sisteme entegre edilerek kontrol mekanizması güçlendirilecek, müşteriler online ve offline ortamda ayrıştırılarak kişiye özel kampanya yönetimi yapılabilecek ve müşteri geri bildirimleri anlık olarak yönetilebilecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan itelligence CEO’su Dr. Abdülbahri Danış, “İş dünyası, günümüzde yeniden şekilleniyor, iş modelleri ve müşteri beklentileri değişiyor. 2014 yılı itibarıyla 165 binden fazla istihdam yaratılan ve 14 milyar dolarlık değere ulaşan, geçen sene ise 1,9 milyar dolarlık* ihracat sağlanan mobilya sektörü için dijitalleşme önemli bir süreç olarak ortaya çıkıyor. Bu noktada ülkemizin önemli mobilya ve aksesuar üreticilerinden Koleksiyon Mobilya’nın dijital dönüşümünü birlikte gerçekleştirdiğimiz için oldukça mutluyuz” dedi.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)