Modoko Yaşam Alanlarına Güzü Taşıyor

Mobilya sektöründe 1969’dan beri faaliyet gösteren, Modoko’da, dekorasyonda yenilik isteyenlere özel her zevke ve her bütçeye uygun seçenekler sunuluyor. Sonbahar yeni başlangıçlarla ve yeniliklerle geliyor… Yaz mevsiminin cıvıl cıvıl renkleri yerini sonbaharın pastel tonlarına bırakıyor… Mobilyanın Başkenti Modoko, sonbaharın izlerini taşıyan birbirinden farklı ürün seçenekleri ve uygun fiyatlarıyla mekanlara değişimi getiriyor.

 Modoko’da, ev dekorasyonunda yenilik isteyenlere özel her zevke ve her bütçeye uygun seçenekler sunuluyor. Kişiye özel mobilya tasarımının merkezi Modoko’da, sonbaharın renkleri ile tasarlanan, yaşam alanlarına sadeliği ve güzün güzelliğini getiren mobilya, döşemelik kumaş, tül-perde, duvar kağıdı, halı, abajur, sehpa, lambader vb. pek çok eşyanın birbirinden farklı alternatifleri bulunuyor.

Günümüzde insanlar artık mobilyalarını sık değiştirmek, değiştirmeseler bile minik dokunuşlarla mekanlarını yenilemek istiyor. 350 mağazasıyla faaliyet gösteren Modoko’da mobilyadan aksesuara, döşemelik kumaştan tül-perdeye kadar pek çok ürünü bir arada bulunmak mümkün. Yaz mevsiminin ardından sonbaharla birlikte mobilya seçimlerinde değişim yaşandığını belirten Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ. Etem Özçelik, ”Renkli ve canlı bir mevsimin ardından sonbaharın gelişiyle toprak ve pastel tonlarına eğilim artıyor. 

Yaşam alanlarında ufak dokunuşlarla yapılan değişimle evinizde büyük etki oluşturmak mümkün. Modoko’nun sunduğu yüzlerce mobilya ve dekorasyon seçeneği ile sonbaharın romantik havasını evinize taşıyabilir. Evlerinde veya ofislerinde ufak değişikliklerle yenilik isteyenler, Modoko’da her zevke ve bütçeye uygun mobilya dekorasyon ürünü bulabilir”  dedi.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)