V-Ray Architecture Day İstanbul 2017

Görselleştirme yazılımı üreticilerinden Chaos Group ve iş ortakları, görselleştirme teknolojisindeki en son gelişmeleri, 30 Kasım'da Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilecek   “V-Ray Architecture Day İstanbul”da mimarlar, tasarımcılar ve görselleştirme uzmanlarıyla paylaşacak

Chaos Group ve markanın Türkiye’deki tek yetkili dağıtıcısı olan Penta Teknoloji, iki yıl aradan sonra mimarlar, tasarımcılar ve görselleştirme uzmanları için İstanbul’da V-Ray Day’i yeniden düzenliyor.

30 Kasım’da Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilecek V-Ray Architecture Day’de, özel V-Ray ana sınıflarından heyecan verici yeni yayın duyurularına; mimarlık ve mimari görselleştirme alanında uzman konuklardan, Chaos Group iş ortakları FGA Mimarlık, Labirent, Nvidia, Adobe, HP, ViewSonic, Wacom ve Logitech firmalarına kadar çeşitli özel sunumların yer aldığı birçok oturum düzenlenecek.

Etkinlikte, Chaos Group'un CG Uzmanı Kalina Panteleeva 90 dakikalık genişletilmiş bir “masterclass” ile yer alacak. Penta Teknoloji Teknik Çözüm Grup Yöneticisi Tuğba Başer ise “V-Ray for Revit 3.5”i adım adım kullanarak çapraz platformlarda etkili görselleştirmenin yollarını anlatacak.

Kalina Panteleeva ve FGA Mimarlık ortaklaşa gerçekleştirecekleri sunumla, “SketchUp - V-Ray 3.6”da sahip olunabilecek en akıllı ve en güçlü çözüme ilişkin bir eğitim verecek. Panteleeva ayrıca, Labirent'den Burçin Durucan ile gerçekleştireceği diğer bir özel oturumla “3ds Max için V-Ray 3.6 ile Çarpıcı Görüntüler Elde Etmenin İpuçları ve Püf Noktaları”, “Sahne Kurulumundan Post Prodüksiyona” ve “VR” konularında bilgiler paylaşacak. Son olarak, V-Ray'in GPU ile güçlü renderını ortaya çıkarmanın yolları konusunda yapılacak en güçlü GPU teklifleri üzerine tanıtım sunumu ve özel bir “masterclass” yapılacak. 

V-Ray içerisinde, fotogerçekçi taranmış materyaller ile V-Ray RT ayrıntılarını öğrenmek, özellikle Rhino kullanan tasarım uzmanlarını memnun edecek.

V-Ray Architecture Day İstanbul aynı zamanda, sanatçı Ufuk Pamuk'un eşsiz görselleştirme projelerini izleme fırsatı sunacak. Chaos Group iş ortaklarından Nvidia “GPU”, Adobe en yeni ürünü “Dimensions CC” ve ViewSonic “Mimari ve tasarım için ileri teknoloji ekran çözümleri” hakkında sunumlar yapacak.

Ayrıca, Wacom’un yeni grafik çözümlerini deneyimleme imkanı sunan bir demo alanı bulunacak. Demo alanında grafik tabletler üzerinde düzenlenecek Hızlı Çizim Yarışması'nda kazananlara özel ödüller sunulacak.

Etkinliğe ücretsiz kayıt olmak ve diğer detayları öğrenmek için burayı tıklayın.




Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)