Projelere Değer Katan Bonus Taş Yünü

Yaklaşık 21 bin 438 metrekare alan üzerinde 3 ofis ve 3 rezidans olmak üzere 6 blok halinde yükselen “Karat 34” Projesi yalıtım malzemesi tercihini BONUS Taş Yünü’nden yana kullandı. Günümüzde ısı-ses-yangın yalıtımı söz konusu olduğunda tüm performans özelliklerini bir arada sunabilen BONUS Taş Yünü yine prestijli bir projenin tercihi oldu.

Yalıtımın her geçen gün daha fazla önem kazandığı günümüzde; ısı-ses-yangın olmak üzere üç yalıtımı bir arada sunan tek yalıtım malzemesi olan BONUS Taş Yünü, Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olan Karat 34’ün tercihi oldu. Sürdürülebilir yaşam alanları hedefiyle çevreye duyarlı bir konseptte tasarlanan Karat 34 projesinin dış cephe yalıtımında yaklaşık 11.000 m2 BONUS Taş Yünü Gold Plus Black ve diğer BONUS Taş Yünü Gold serileri kullanıldı. Karat 34 projesinin sosyal donatıları arasında sosyal tesis, konferans salonu, seminer odaları, sauna, hamam, masaj ve buhar odaları, 320 metrekarelik yüzme havuzu, fitness ve kişiye özel antrenman stüdyoları gibi sosyal aktivite alanları da yer alıyor.

Sahip olduğu ısı iletkenlik değeri ile mükemmel ısı yalıtımı sunarken, gürültüyü ve titreşimi emerek huzurlu ve sağlıklı bir yaşam alanı sunan BONUS Taş Yünü, 1000°C üzerindeki sıcaklıklara dayanıklılığı sayesinde de TS EN 13501-1’e göre A1 sınıfı yanmaz malzeme olarak yapılarda tam yangın güvenliği sağlıyor. Üretim teknolojisini sahip olduğu AR-GE ve ÜR-GE altyapısıyla her geçen gün geliştiren BONUS Taş Yünü, çok sayıda projenin yalıtım malzemesi tercihi olmaya devam ediyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)