DYO, 'Yarınlar İçin Değer' Dedi

Boya sektörünün oyuncularını aynı platformda buluşturan Paintistanbul&Turkcoat'a katılan DYO'nun standı büyük ilgi gördü. Fuarın yerli ve uluslararası yatırımcıları bir araya getirdiğine işaret eden DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran, Türk şirketlerinin üretim ve ihracatının her geçen gün arttığına işaret etti.

7. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı Paintistanbul & Turkcoat, İstanbul Fuar Merkezi'nde boya ve hammaddeleri sektörünü bir kez daha aynı çatı altında buluşturdu. Dekoratif boyalar, sanayi boyaları, polyester, toz boya, mobilya, oto tamir, deniz boyaları, Dyotherm ve Klimatherm markası altında sunulan yalıtım çözümleri ile sektöre öncülük eden DYO,22-24 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda tasarımı ile dikkat çeken standında 'Rengimiz çok, dengimiz yok' diyerek kurumsal tanıtımını yaptı.

'Hedef ihracatımızı artırmak'

Fuarda konuşan DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran, Paintistanbul &Turkcoat'ı Türk boya sanayini dünyaya tanıtmak için bir fırsat olarak gördüklerini dile getirdi. Dünya boya sektörünün toplam büyüklüğün 150 milyar dolar olduğuna işaret eden Oran, "Türkiye boya sektöründe bu rakam 2.5 milyar dolar düzeyinde. Avrupa ile kıyaslandığında Türkiye boya sektörü, ilk beş üretici arasında yer alıyor. Türk şirketlerinin üretimi ve ihracatı giderek artıyor. Biz DYO olarak bugün 40 ülkeye ihracat yapan bir şirket olarak sektöre birçok anlamda öncülük eden bir grubuz. Hedefimiz bir kaç yıl içinde sanayi boyaları ihracatını daha da artırmak. Bu konudaki hazırlıklarımız hızla devam ediyor" değerlendirmesinde bulundu.

'Yarınlar İçin Değer' projesinin tanıtımı yapıldı

Sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye'ye, dünyaya fayda yaratma hedefi ile 'Yarınlar İçin Değer' çatısı altına 2016 yılından bu yana kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren DYO, fuar boyunca bu çatı altında gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında da bilgi verdi. 

DYO, Paintistanbul&Turkcoat İstanbul Fuarı'nda 9 numaralı salonda D 207 standında sektöre öncülük eden adımları hakkında da bilgi paylaşımlarında bulundu.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)