Hansgrohe Eviyeler İle Mutfaklara Yepyeni Bir Soluk Getiriyor!

Dünyanın lider armatür markası hansgrohe, banyo ve mutfak armatürlerindeki mükemmel ve kusursuz çözümlerine bir yenisini daha ekliyor. hansgrohe şık ve fonksiyonel paslanmaz çelik ve granit eviyeleriyle mutfaklarda yeni bir dönemi başlatıyor. 

Günümüzde mutfaklar  aile ve arkadaşlarla keyifli vakit geçirilen, su ile en güzel anların yaşandığı teknoloji, tasarım ve fonksiyonelliğin ön plana çıktığı yaşam alanlarına dönüşüyor. Bu nedenle artık mutfaklarda kullanım kolaylığının yanı sıra tasarımıyla da göz dolduran mutfak eviye ve bataryaları tercih ediliyor. Bu hedefe yönelik olarak üretilen hansgrohe  paslanmaz çelik ve granit eviyeleri mükemmel tasarımı ve kusursuz fonksiyonelliğiyle mutfaklardaki bir numaralı seçenek ve en iyi çözüm ortağı olmak konusundaki iddiasını sürdürüyor.  

İşlevsellik ve tasarımın mükemmel uyumu Phoenix Design ile birlikte geliştirilen hansgrohe paslanmaz çelik eviyeler işlevsellik ve tasarımda bir devrim niteliğinde. Yüksek kaliteyle işlenen hansgrohe  paslanmaz çelik eviyeler, her mutfak için uygun ebatta ve fonksiyonda geliştirilen alternatifleriyle mutfaklar için benzersiz çözümler sunuyor. Sağlam, uzun ömürlü ve yüksek kaliteyle işlenmiş 1 mm kalınlığındaki hansgrohe eviyeler yüksek ısıya dayanıklı, hijyenik ve kolay temizlenebilir. Farklı ebat seçenekleri, damlalıklı veya çift hazneli, tezgah üstü ve tezgah altı alternatifleriyle daha fazla alan, esneklik ve kullanım rahatlığı sağlayan paslanmaz çelik ve granit hansgrohe eviyeler farklı armatür kombinasyonlarıyla da mutfaklarda herkesin kendi kişisel tarz ve zevkini yansıtmasını sağlıyor. 

SilicaTec eviyelerle mutfaklarda benzersiz seçenekler 

hansgrohe SilicaTec granit eviye seçenekleriyle de  mutfaklarda yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Sert ve aşınmaya dayanıklı yuvarlak kuvars partiküllerinden oluşan  tamamen doğal granit eviyeler,  düz ve gözeneksiz  yüzeyleri, sağlam, darbeye ve yüksek ısıya dayanıklılığı ve 3 farklı renk (siyah, gri ve beton grisi) alternatifleriyle mutfaklarda benzersiz çözümler sunuyor. 
 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)