Sürdürülebilir Bir Yaşam İçin Doğal Arıtma Sistemleri Kullanılmalı

Doğal kaynakların giderek yok olması günümüzün en büyük çevre sorunlarının başında yer alıyor. Bilim adamlarının temiz su ile sürdürülebilir enerji konularında önerileri ve duyarlı şirketlerin çabalarıyla ‘doğal kaynakların korunması konusunda’ bilinç giderek artıyor. Asya kökenli yenilikçi şirket QNET de çevre dostu yaklaşımıyla dikkat çekiyor. QNET, özellikle doğal su kaynaklarının korunması için Dünya Çevre Günü’nde filtreleme yöntemiyle şebeke suyu kullanmayı öneriyor. 

Canlılarda hücre ve doku yapısının korunması ve devamı doğrudan suya bağlıdır. Su olmadan yaşam da olmaz, bunun farkında olan QNET, Dünya Sağlık Örgütü’nün verdiği NSF (Ulusal Hıfzıssıhha Kurumu) belgesine sahip HomePure Nova ile kaliteli ve temiz suya kolayca ulaşmayı sağlıyor.

20 sn bir çocuk sağlıksız sudan hayatını kaybediyor…

Dünya Sağlık Örgütü Raporu’na göre çevresel etkenler nedeniyle temiz su kaynakları hızla azalıyor ve dünya genelinde 900 milyon insan güvenli içme suyuna ulaşamıyor. Kirli içme suyu; ishal, kolera, dizanteri, tifo ve çocuk felci gibi hastalıklara neden olurken, her yıl 500 binden fazla kişi ishale bağlı olarak hayatını kaybediyor. Günde 14 bin insan doğrudan ve dolaylı olarak su kirliliğinin neden olduğu hastalıklar sonucu yaşamını yitirirken 20 saniyede bir, bir çocuk su ile ilgili hastalıklar nedeniyle ölüyor. Uzmanlar, temiz su kaynaklarının yok olmaması için doğaya zarar vermeyen arıtma yöntemlerinin tercih edilmesi gerektiğini belirtiyor. 

Su arıtma cihazları ev ve iş yerleri için istenilen zamanda istenilen miktarda su sağlaması ve ekonomik olması nedeniyle büyük kolaylık sağlamaktadır. Çevrenin korunması ve doğadaki su kaynaklarının korunması için filtreleme sistemlerine daha çok ihtiyaç var. Su filtreleme sistemlerini güncelleyen QNET, 9 aşamalı su arıtma filtre sistemi HomePure Nova ile içme suyunda sağlığı olumsuz etkileyen maddeleri daha iyi ayrıştırıyor. Dünya Sağlık Örgütü’nün verdiği NSF belgesine sahip HomePure Nova’yla çevreye zarar vermeden sağlıklı içme suyuna ulaşmak mümkün.

Sağlıklı ve Temiz Su İçin….

www.qnetturkiye.com.tr adresinden temin edilebilen HomePure Nova, ultra filtreleme sistemleri ile şehir suyuna karışmış istenmeyen kimyasalları, materyalleri ve biyolojik bulaşkanları arıtıyor ve yararlı mineralleri koruyarak; sağlıklı, lezzetli, temiz ve güvenli içme suyu elde etmeye yardım ediyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)