Şık Tasarım ve Modern Fonksiyonelliği Birleştiren Bataryalar

Bugünün mutfakları için tasarlanan ve maksimum esneklik sağlayan yeni Essence ve Concetto Professional bataryaları konforlu kullanım için en son GROHE EasyDock M ve GrohFlexx teknolojileri ile donatıldı.

Mutfakta çalışmanın eğlenceli hale getirilmesinin sırrı, iş ile eğlenceyi karıştırmakta yatıyor. GROHE’nin Essence ve Concetto ürünleri, çekici tasarımı kullanım kolaylığı ile birleştirerek birçok günlük ev işinde stresi ortadan kaldıran ve mutfaktaki işleri daha etkin ve eğlenceli hale getiren iki yeni profesyonel tip batarya.

Özenle düşünülmüş profesyonel özellikler

Mutfak profesyonelleri ve amatör şefler için vazgeçilmez bir özellik de, spiralli kullanım ile normal su akışı arasında kolaylıkla geçişe imkan veren profesyonel spiral çıkış ucu. En üst düzeyde kullanıcı dostu özelliklere ulaşmak üzere, bu bataryanın her bir detayı dikkatlice düşünüldü. Yeni GrohFlexx teknolojisi, çok çeşitli kullanımlar için spiral çıkış ucunu özellikle mobil hale getiriyor. Entegre metal yaylı silikon hortum, kullanıcıların spiral çıkış ucunu hiçbir sorun yaşamadan 360 derece döndürebilmesine imkan veriyor. Sebze yıkamaktan tabakları durulamaya ve uzun vazoları doldurmaya kadar, optimize edilmiş çalışma yarıçapı ile maksimum manevra yeteneğinin bileşimi, tüm günlük ev işlerinin göz açıp kapayıncaya kadar tamamlanması anlamına geliyor.

İş bittiğinde profesyonel spiral çıkış ucu tamamen döndürülebilir spiral koluna kolaylıkla geri oturuyor. Yeni GROHE EasyDock M teknolojisi, spiral çıkış ucunu ideal oturma konumuna geri getirmek için tutma yerinde güçlü bir mıknatıstan yararlanıyor. Bu, GROHE Ar-Ge mühendislerinin tamamen kullanıcının pratik ihtiyaç ve gereksinimlerini düşünerek yeni çözümler geliştirmesinin bir başka örneğini oluşturuyor.

Boyutları küçültülen zarafet

GROHE’nin şirket içi tasarım stüdyosunda titizlikle temel hatlarına indirgenen Essence ve Concetto Professional, gelişmiş 28 milimetrelik kartuş üzerine kurulan özellikle ince ve şık gövde ile ayırt ediliyor. Bu yüksek performanslı bileşenin zarif ve duyulara hitap eden bir silindir gövde içine gizlenmesi önemli bir tasarım başarısı olarak öne çıkıyor.

Aynı ölçüde fonksiyonel ve dekoratif bir diğer özelliği ise, temiz tutması özellikle kolay silikon hortum oluşturuyor. Concetto bataryaların tümü Matte Black renkte hortum ile sunulurken Essence bataryalar standart olarak verilen Matte Black rengin yanı sıra Matte Sheer Marble, Matte Dark Grey ve Matte Dark Brown versiyonlar ile de donatılabiliyor. Bataryanın hortumunu değiştirmek çok kolay olduğu için bir renkten diğerine kolaylıkla geçen kullanıcılar görsel olarak eşgüdümlü bir mutfak atmosferi için bataryayı lavabo alanındaki diğer yüzey ve kaplamalar ile uyumlu hale getirebiliyor.

Essence Professional’ın renkli dünyası

GROHE, ürünlerin piyasaya çıkışını şık bir şekilde kutlamak için, sarı, turuncu, kırmızı, pembe, mor, yeşil ve maviden oluşan gökkuşağının yedi çekici renginden oluşan hortumlu bir sınırlı sürümü de sunuyor.

Concetto ve Essence Professional, günümüzün profesyonel ve amatör şeflerinin titiz standartlarını yakalayacak şekilde geliştirildi ve tasarlandı.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)