Genel Mekanlar İçin Geberit Teknolojisi Dayanıklı, Uzun Ömürlü ve Sağlam

Her gün binlerce insanı konuk eden havalimanı, hastane ve alışveriş merkezleri gibi genel mekanlar, proje aşamasından bitiş anına kadar en ince ayrıntısı düşünülerek kurgulanıyor. Projede bir parametrenin doğru çalışmaması diğer tüm unsurları etkileyeceğinden hijyen konusundan genel mekan tasarımlarına, güvenlik konusundan yönetime kadar her şeyin titizlikle projelendirilmesi ve bu mekanların pek çok ihtiyaca aynı anda cevap vermesi gerekiyor. Bu farkındalıkla Geberit mühendisleri tarafından genel ve ticari mekanlar için tasarlanan fotoselli bataryalar ve gömme rezervuarlar, yeni nesil teknolojileri sayesinde kullanıcısını kesintisiz kullanımla buluşturuyor. 

İnsan sirkülasyonunun yoğun olmasından kaynaklı havalimanı, hastane ve alışveriş merkezleri gibi genel kullanım alanlarının proje aşamasından bitiş anına kadar master planlar çerçevesinde kurgulanması önemli bir konu.  Bu nedenle hijyen konusundan genel mekan tasarımlarına, güvenlik konusundan yönetime kadar her şeyin titizlikle projelendirilmesi gerekiyor. İşte bu farkındalıkla Geberit, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği yeni nesil ürünleriyle, genel mekanların gereksinimlerine uygun, estetik ve işlevsel çözümler sunuyor. 

Genel mekanlar için Geberit…

Geberit mühendisleri tarafından genel ve ticari mekanlar için son teknoloji kullanılarak tasarlanan fotoselli bataryalar, açma ve kapamada bataryanın herhangi bir yerine dokunma gerektirmediği için el yıkamayı hijyenik hale getiren fotoselli lavabo bataryaları, bu özelliğiyle havalimanları, alışveriş merkezleri, okullar ve restoranlar gibi genel ve ticari alanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Londra merkezli Behling tasarım stüdyosu tarafından tasarlanan Piave ve Brenta, her tür lavabo tasarımıyla da rahatlıkla uyum sağlayabiliyor ve ankastre kullanımı için 170 ve 220 mm’lik ölçüleriyle kullanıcısının beğenisini kazanıyor. Çekici bir fiyat-performans dengesinin yanı sıra kullanıcısına sunduğu enerji ve su tasarrufuyla da büyük beğeni toplayan Geberit fotoselli bataryalar, elektrikli, pilli ve dinamolu olmak üzere üç farklı güç kaynağı seçeneğiyle takipçileriyle buluşuyor.  Geberit foteselli bataryaların yüksekliğinin diğer bataryalara göre yüksek olması yıkama alanını rahatlatıyor. Geberit fotoselli deşarj sistemleri ise her kullanımdan sonra gömme rezervuarın kendiliğinden çalışmasına olanak sağlıyor. Bakım söz konusu olduğunda da fonksiyonel parçalara kolayca erişebilmenin yolunu açan Geberit, pisuvar sistemindeki sifon ve deşarj sistemine pisuvarı yerinden oynatmaksızın kolayca erişme olanağı tanıyor. Fotoselli batarya sistemlerini ise özellikle sık kullanılan alanlarda sorunsuz çalışma felsefesine göre tasarlayan Geberit; konstürksiyon montaj elemanına sıkıca sabitlenen hassas, fonksiyonel parçaların bataryadan ayrı bir yerde bulunmasına sağlayan teknolojisiyle ürünlerin nemden ve vandalizmden etkilenmesini en aza indiriyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)