Betonart Mimarlık Yaz Okulu Başlıyor

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen BETONART Mimarlık Yaz Okulu, 17-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında Kayseri’de, Abdullah Gül Üniversitesi ev sahipliğinde Çimsa’nın ana destek sponsorluğuyla gerçekleşecek. TÇMB, Türkiye ekonomisine sağladığı katkının yanı sıra gençlerin eğitimi ve gelişimi için 2002 yılından bu yana hayata geçirdiği BETONART Mimarlık Yaz Okulu ile toplumsal kalkınmaya da destek oluyor.

Küratörlüğünü Deniz Aslan ve Nursen Gümüşsoy'un, moderatörlüğünü Tomris Akın, Melike Altınışık, Gürkan Okta, Hakan Tüzün Şengün, Birge Yıldırım, Özlem Kevseroğlu ve Ayşegül Kıdık'ın yapacağı BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun bu yılki teması, “Beton Olmak, Morfogenetik Bir Yaklaşım”.

BETONART, Mimarlık, İç Mimarlık, Güzel Sanatlar Tasarım ve Peyzaj Mimarlık Bölümleri’nde 3. sınıfı bitirmiş, 4. sınıfa geçmiş öğrencileri buluşturuyor. Bu yıl da her yıl olduğu gibi Türkiye’nin farklı şehirlerindeki üniversitelerden katılan 25 öğrenci, Abdullah Gül Üniversitesi Kayseri Sümer Kampüsünde bir araya gelecek.

17-27 Temmuz arasında gerçekleşecek olan BETONART, etkinliğin kapanış gününde öğrencilerin eserleriyle yapılacak sergi açılışı ve ardından sertifika töreni ile sona erecek.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)