Geberit Monolith Rezervuar Modülü

Geberit, geliştirdiği teknolojik ürünleriyle banyolarda konforu hedeflemenin ötesinde kısa sürede takipçilerini yepyeni bir banyoyla buluşturacak akıllı çözümler sunuyor. Minimalist tasarımını inovatif bakış açısıyla harmanlayan Geberit Monolith Rezervuar Modülü, modern banyoların vazgeçilmez bir parçası oluyor.

Birbirinden şık ve inovatif tasarımların altına imza atan Geberit, her tarza uygun akıllı çözümleriyle yaşam kalitenizi yükseltmeye devam ediyor. Kısa sürede, çok fazla tadilat gerektirmeden banyolarını yenilemek isteyenlere çözümler sunan Geberit Monolith serisi, banyolarınızı ferah ve şık bir görünüme kavuşturuyor.

Modern banyoların vazgeçilmez parçası

Teknolojiyi tasarım ile birleştiren Geberit, Monolith rezervuar modülüyle hem yeni inşaatlarda hem de renovasyonlarda kullanıcısına büyük avantaj sağlıyor. Montajı esnasında banyoda yapısal bir değişiklik gerektirmeden monte edilen modüllerin aynı zamanda birden çok fonksiyonu bulunuyor. Geberit Monolith rezervuar; fonksiyonelliği ve güçlü bir tasarımı yan yana getiriyor.

Ön cam paneli temperli (ESG) cam malzemeden üretilen modül, banyonuza kolaylıkla monte edilebiliyor. Monolith’in AquaClean akıllı klozetlerle de uyumlu olan ve siyah, beyaz, bej ya da toprak rengi seçenekleriyle banyolara uyum sağlayan Monolith ailesi, yaşam alanlarınızı kişiselleştirmenize eşlik ediyor. 



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)