Geberit HDPE Borular İle Her Koşulda Güçlü Direnç

Geberit HDPE atık su boruları, ısıya, basınca ve agresif maddelere karşı maksimum seviyede dirençli oluşuyla kullanıcısının beğenisini kazanıyor. 80 dereceye varan sıcaklarda ve -40 dereceye varan soğuklarda dahi rahatlıkla kullanılabilen Geberit HDPE boruları, dayanıklı oluşuyla direncini ortaya koyuyor. HDPE borular ve fittingler ile Geberit, bağlantı teknolojisinde kalıcı sızdırmazlık ve yüksek çekme dayanıklılığını garanti eden sistem, şantiyelerde kolay montajı garanti ediyor

Geberit mühendisleri tarafından son teknoloji kullanılarak tasarlanan Geberit HDPE atık su boruları ısıya, basınca ve agresif maddelere karşı maksimum seviyede dirençli oluşuyla kullanıcısının beğenisini kazanıyor. Hafif olduğu kadar olağanüstü güçlü olan HDPE borular, DN32’den DN315’e kadar tüm bilinen çaplarda ve özel bağlantı fitting çeşitleriyle kullanıcıyla buluşuyor.

Kalıcı sızdırmazlık

Özel teknolojisi sayesinde HDPE borular ve fittingler; darbelere ve/veya 1.5 bara kadar varan basınçlara kırılmadan veya kalıcı deformasyon göstermeden dayanabiliyor. Geberit HDPE borularının birleşim kaynakları uzun yıllar boyunca kalıcı sızdırmazlık oluşturarak yapı sahiplerine ve tesisatçılara yüksek seviyede güvenlik sağlıyor. Ayrıca özel fittingler ve aksesuarlar da içeren geniş fitting yelpazesiyle Geberit HDPE borular, sayısız drenaj işlevi için evrensel çözümler sunuyor. 

Kimyasallara karşı dayanıklı

Geberit HDPE borular endüstri laboratuvarlarındaki çok sayıdaki işleme uygulanabilirliğiyle göze çarpıyor. Standart alkalilerin, asitlerin ve kimyasalların çoğuna karşı dayanıklı olan sistem, UV ışınlarına karşı özel katkı maddeleri içermektedir. Yeni nesil teknolojisi sayesinde tüm hava koşullarına dayanıklı HDPE borular, dışarıda da rahatlıkla depolanabilir.

Duvarda ve döşemede

Olağanüstü dayanıklı ve sağlam Geberit HDPE boru hatları, statik veya diğer ilgili teknik düzenlemelere uymak kaydıyla, sorunsuz bir şekilde betona gömülebiliyor veya zemine döşenebiliyor. Ayrıca Geberit HDPE boru ve fittingleri kalıcı sızdırmazlık sağlayacak birçok farklı bağlantı seçeneği sunuyor. 

Geberit, HDPE Boru ve Fittinglere 10 yıl garanti vererek işin arkasında kurumsal firma olarak durduğunu kanıtlıyor. 



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)