​Silverline​ Bulaşık Makineleri İle 40 Ton Su Tasarrufu

Özgün tasarımlarıyla dikkat çeken A  enerji sınıfı Silverline bulaşık makineleri, tüketicinin fonksiyon ve tasarruf alanında maksimum fayda elde etmesine olanak veriyor. Silverline Ankastre’nin ürün grubunda yer alan D11033B01 ve D11033W01, yıkama kapasiteleri, program özellikleri, su ve enerji verimlilikleri ile kullanıcısını mutlu eden modeller... Tam ankastre bulaşık makineleri,  mutfakta diğer ürün gruplarıyla entegre olabilen bütünleşik bir yapıya sahip. Üstelik 31 Aralık 2018 tarihine kadar satın alınarak montajı yaptırılacak buzdolapları 5 yıl garanti altına alınıyor.

Yüksek enerj ve su tasarrufu...

Dört kişilik bir ailenin bulaşığı elde yıkandığında 84-126 litre harcanırken, aynı bulaşığı makine 13 litre su ile yıkıyor. Bu da yılda bir ailenin 40 ton su tasarrufu elde etmesi demek oluyor. Üstüne Silverline Ankestre’nin D11033B01 ve D11033W01 gibi A sınıfı performansı sergileyen modelleri kullanıldığında su tasarrufuna ek olarak yüksek enerji tasarrufu da elde ediliyor. 

Tüketicisine fonksiyonel, tasarruflu ve estetik ankastre ürünler kazandıran Silverline Ankastre, bulaşık makineleri ile kullanıcısının ihtiyaçları çerçevesinde yüksek performanslı modeller sunuyor.  Silverline bulaşık makineleri geniş tabak-bardak sepeti, 12 kişilik yemek takımını alabilen kapasitesi geniş ailelerin ya da kalabalık misafir ağırlayan kullanıcıların tüm bulaşıklarını tek yıkamada temizliyor.  1 ila 24 saat arasında program erteleme ve 39 dakikalık hızlı yıkama özelliğine sahip bulaşık makinesi 5 farklı yıkama programı seçeneği sunuyor. Silverline, Aqua-stop özelliği su taşma riskini ortadan kaldırıyor... 49 dB gürültü seviyesi ile sessiz çalışan makineler, vakit sıkıntısı yaşayan kullanıcılar için program erteleme özelliği imdada yetişiyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)