Tavan Boyasında Antibakteriyel Yenilik

Türkiye’nin ilk tavan boyası üreticisi Akçalı Boya bir yeniliğe daha imzasını attı. Hastane, sağlık ocağı, gıda üretim tesisi, mutfak banyo, çocuk odası gibi hijyen gerektiren ortamlarda kullanılmak üzere geliştirdiği Permomax Antibakteriyel Tavan Boyasını Sağlık Bakanlığı’ndan onaylatan Akçalı Boya; 33 yıllık tecrübesi, yenilikçi, kaliteli ve sağlıklı ürünleri ile sektördeki faaliyetlerini sürdürüyor.

Permolit Boya markasıyla hayata geçirdiği, bakteri ve küf oluşumunu engelleyen, su bazlı, akrilik emülsiyon esaslı Permomax Antibakteriyel Tavan Boyası ekstra mat özelliği ile yüzey hatalarını kapatırken, yüksek örtücülüğü ile de çatlama, kabarma ve dökülme yapmaz. Ayrıca dekoratif özelliği ile yaşam alanlarına şık bir görünüm sağlar.

Tüm satış noktalarında satışına başlanacak olan Permomax Antibakteriyel Tavan Boyasının toptancılarına gönderimine başlandı.

AKÇALI; “İNSANA, DOĞAYA, ÇEVREYE ZARAR VERMEYEN ÜRÜNLER GELİŞTİRİYORUZ”

Her segmente hitap eden geniş ürün gamı ile 22 ülkeye yapılan ihracatla sektörün önde gelen firmalarından olduklarını belirten Akçalı Şirketler Topluluğu Ceo’su M. Akın Akçalı; “Türk boya sektöründe bugüne dek birçok ilke imzamızı attık. Permolit markasıyla Türkiye’nin ilk tavan boyasını ürettiğimiz günden bugüne bu pazardaki liderliğimizi sürdürdük. Bugün de teknolojinin sağladığı imkanlar doğrultusunda, hastane, sağlık ocağı, gıda üretim tesisi, mutfak, banyo, çocuk odası gibi hijyen gerektiren ortamlarda sağlıklı bir alan oluşturabilmek adına tüketicilerin gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri yeni Permomax Antibakteriyel Tavan Boyasını üreterek Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsat aldık.  Akçalı Boya olarak, insana, doğaya ve çevreye zarar vermeyen, yaşam alanlarına sağlıklı ve kaliteli boya çözümleri sunmaya devam edeceğiz.” dedi.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)