MOOD ile Kapı Tasarımlarınızda Yaratıcılığınızı Uyandırın !

MOOD Kapı ve Bölme Duvar Sistemlerinin üretimde kullanılan malzeme ve hammaddeler %100’e yakın oranda geri dönüştürülebilir olanlardan seçilmekte, bu sayede ürünler LEED ve BREEAM sertifikalı yeşil binalarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. 



MOOD Türkiye’de ilk defa uygulanan teleskobik alüminyum kasalı kapıların ve bölme duvar sistemlerinin üretimine başlayarak, bu alanda yeniliğin ve kalitenin simgesi haline gelmiştir. Geniş ürün yelpazesini uzun yıllara dayanan proje yönetim ve uygulama tecrübesi ile birleştirerek, tüm ürün ve hizmetlerinde kaliteyi, fonksiyonelliği ve estetiği ön planda tutarak tüm yaşam alanlarında aranan bir marka olmuştur.

Projesine göre özel ölçülerde ve farklı özelliklerde tasarlanan alüminyum kasalı kapı sistemleri, cubicle sistemleri, bölme duvar sistemleri ve özel ahşap dekorasyon ürünleri üretilmekte olup, ilave olarak ithal ofis mobilyaları ve oturma grupları ile çok geniş bir yelpazede ürün ve çözümler sunulmaktadır. Başta sağlık kurumları, eğitim kurumları, sanayi kuruluşları, ofisler ve prestijli konutlar olmak üzere tüm yaşam alanlarında, kalite, estetik ve dayanıklılıkları sebebi ile mimarlar ve son kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. 

Üretimde kullanılan malzeme ve ham maddeler %100’e yakın oranda geri dönüştürülebilir olanlardan seçilmekte, bu sayede ürünler LEED ve BREEAM sertifikalı yeşil binalarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Çeyrek asırlık tecrübesi ile MOOD, çözüm sunan düşünce yapısı, tasarımlarıyla evrenselliği yakalamış olan ürünleri ve köklü teknik kadrosuyla, tüm müşterilerine güvenilir bir çözüm ortağı olmayı ilk günkü heyecanıyla sürdürmektedir.Yaşam alanlarına özel çözümler sunarken, şıklığı, zarafeti ve sıcaklığı da mekanlarınıza getirmekte, doğadan ilham alınarak tasarlanan, birbirinden farklı, desen ve özelliklere sahip ürünleriyle, kalitesi ile de fark yaratmaktadır. Her geçen gün koleksiyonlarına kattığı yeni modellerle ve teknolojik yeniliklerle, çözümler üretmeye devam etmektedir. 


Sıradanlıktan Uzak, Hareketi Sadelikle Bütünleştiren Detaylar…

Tasarım farkınızı kapılarınıza yansıtın… 

MOOD, kapıyı sadece fonksiyonuyla değil, tasarım değeriyle de biçimlendirmektedir. Tamamı kendi özgün çalışmalarından oluşan koleksiyonu, kapılarda tasarım özgürlüğünü ön plana çıkartmaktadır. Alüminyumun estetik, dayanıklılık ve doğallığını ürettiği tüm kapılara yansıtırken, tasarımsal çeşitlilikte de çok geniş bir yelpaze sunmaktadır. Alüminyum kasa modellerini, cam, laminat kaplama, doğal ahşap kaplama, lake, melamin veya deri kaplama kanatlarla kombine edilerek sınırsız sayıda tasarım seçeneğine ulaşılabilmektedir. Kapıları oluşturan kasa profilleri  ve kanat çerçeveleri, ekstrüde edilen alüminyum profillerden üretilmektedir. Kasalar teleskobik özellikte olup; 2,5 cm’ ye kadar duvar kalınlık farklarını tolere edebilmektedir. Kumaş lamineli, opak, transparan, renkli, ayna lamine ve temperli cam kanat seçenekleri üretilmektedir. Duvar birleşimleri ve kanadın kasaya oturduğu bölgelerde darbe ve sesi izole eden airbag fitiller kullanılmaktadır. Kanat çerçevesi kapı kapalıyken karşıdan bakıldığında görülememektedir. Tüm kasa ve kanat profillerinin 45º köşe birleşimlerinde özel çektirme aparatları kullanılarak hatasız bir birleşim sağlanmaktadır. Ürünlerdeki eloksal kalınlığı 18-22 mikron aralığında yapılmaktadır.


MOOD ile Ofisler Daha Özgür

Kişisel alanlar, toplantı odaları ya da yönetici ofisleri…

Mood bölme duvar sistemleri ile açık ofis alanları yeni bir boyut kazanıyor. Şeffaflığın ışıkla uyumu, bütünlükteki bireyselliği çağrıştırıyor. Ekip çalışmasının sinerjisini kaybetmeden kendinize ait bir mekanda çalışmanın rahatlığını yaşamak isteyenler için. Işığın mekan içinde kesintisiz olarak yol almasını sağlayan sistemler, duvarları saydamlaştırarak sade, estetik ve daha hafif bir mimari yapı elde etmenizi sağlayacak. Alüminyum kasalı kapı modelleryle uyumlu olan sistemleri, çalışma alanlarınıza dinamizm katmak için tasarlandı.

Tek veya çift camlı, ahşap dolu panelli, pervazlı, derzli, yatay ya da düşey taşıyıcılı bölme sistemleri içerisinden ihtiyacınıza ve zevkinize uygun en doğru seçimi yaparak ofislerinizi daha şık hale getirmeniz konusunda yardımcı oluyor.


Size Özel Tasarım ve Çözümlerin Sınırsızca Sunulduğu Sistemler…

Yaşam alanlarınızdaki özgün tasarımların gerektirdiği tüm mimari özel uygulamalar Mood tarafından titizlikle ve mükemmelliyetçi bir yaklaşımla yerine getiriliyor. Mimari yenilikleri teknoloji ve estetikle harmanlayarak sunan ve her biri özel olarak tasarlanan uygulamaları sayesinde mekanlar ayrıcalıklı bir değere ulaşıyor.

Cam Duvar Lambrileri, On-Off Cam Sistemleri, Rasty Depolama Çözümleri, Cam Cubicle Sistemleri ve daha birçok farklı materyalin bir arada kullanıldığı diğer özgün uygulamaları ile yaşam alanlarınıza sanatsal dokunuşlar katacak…

Mood Cubicle Sistemleri, standart cubicle sistemlerinin kendini tekrar eden ölçü ve tasarım sınırlamalarını, estetik kaygılarını tamamen ortadan kaldırmakta ve tam anlamıyla gerçek tasarım özgürlüğü sunmaktadır. Renkli, opak, dijital baskılı, lamine veya temperli cam seçenekleriyle yapılabilen tasarımlar, ortak kullanım alanlarındaki ıslak hacimlere üst düzeyde estetik değer ve konfor katmaktadır.

Özel olarak tasarlanan lambri sistemiyle, hassas ölçüm, detaylı üretim ve kusursuz montaj anlayışlarını birleştirerek mekanlara en üst seviyede estetik görünüm kazandırmaktadır.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)