Avrasya Tüneli'nde Sika Yalıtım Tercih Edildi

Sika’ nın uzmanlığı bina temelleri, tünel ve su tutucu yapılar gibi zemin altı inşaat mühendisliği  yapıları için başarılı su yalıtım çözümleri sağlayarak dünya genelindeki  100 yılı aşkın deneyimi  ile birleştirilmiştir. 

Su Yalıtım Çözümleri 

Zemin altı yapılar için su yalıtım sistemleri dayanıklılık, maruz kalma ve gerilim koşulları, yapı metodu ve dizi, uygulama kolaylığı toplam maliyet yönetimi ile ilgili çok zorlayıcı gereklilikler ile karşı karşıya kalmıştır. Ayrıca sürdürülebilir sistem çözümleri doğal kaynakları, enerji ve suyu korumak ve CO₂’yi azaltmak için çok önemlidir. Yapısal su yalıtım çözümlerinde bir dünya lideri olan Sika mülk sahiplerinin, mimarların, mühendislesin ve sahadaki müteahhitlerin özel ihtiyaçlarını ve gerekliliklerini karşılamak için tasarlanan ve buna uyarlanan en kapsamlı ve kapsayıcı ürün ve sistem aralığını sunmaktadır.

Sika zemin altı su yalıtımı için kullanılan teknolojileri ve sistemleri geniş bir yelpazede sunmaktadır. Bunların arasında esnek membran sistemler, likit uygulanan polimerik membranlar, su sızdırmaz beton karışımlar, eklem su yalıtım sistemleri, su yalıtım harçları ve kaplamaları ve ayrıca enjeksiyon dolgu sıvaları da bulunmaktadır. Bu çözümlerin tümü alanında bulunan mülk sahibinin, mimarların, mühendislerin ve müteahhitlerin özel ihtiyaçlarını ve gerekliliklerini karşılamak için birlikte kullanılacak şekilde tasarlanmıştır.

Sika’nın uzmanlığı bina temelleri, tünel ve su tutucu yapılar gibi zemin altı inşaat mühendisliği yapıları için başarılı su yalıtım çözümleri sağlayarak dünya genelindeki 100 yılı aşkın deneyimi ile birleştirilmiştir. 
Sika su yalıtım uzmanları en iyi su yalıtım konseptinin belirlenmesinden detaylı tasarım ve detaylandırma ile başarılı bir kurulum ve tamamlama için yerinde desteğe kadar müşterilerimizi desteklemektedir. Bu, ayrıca mevcut yapıların su yalıtımı için gelişmiş iyileştirici çözümleri kapsamaktadır.

Sİikaplan Kompartman  Sistemi Kullanım

• Yüksek performans istenen ve zorlu toprak koşulları için
• Radon veya metan gazına karşı koruma
• Sahil bölgeleri gibi aşındırıcı yeraltı sularındaki yapılar için

Temel Avantaj

• Su sızdırmazlık her zaman kontrol edilir ve güvence altına alınır.
• Yüksek çatlak bağlayıcılık
• Bölmeye doğrudan erişim sebebiyle sızıntı durumunda kolayca tamir edilebilir.
• Güvenli tam beton koruması

Tipik Projeler

• Yeraltı araba parkları
• Her türlü bina (mesken, ticari, kamusal, vb.)
• Sanayi tesisleri
• Depolama alanları
• Tünel projeleri

Sika Ürünleri Ve Sistem Çözümleri
Kontrol ve Enjeksiyon Soketleri

Sızıntı durumunda su sızdırmazlığının ve enjeksiyonun kontrol edilmesi için bölümlere erişim sağlamak amacıyla esnek enjeksiyon borularının olduğu PVC bazlı önceden şekillendirilmiş parçalar.

Sikaplan® WP 1100 Serisi
Isı kaynağı ile birbirinin üstüne bindirilerek bağlanan genel kullanım için homojen ve plastik PVC levhalı su yalıtımı membranları ve gaz sızdırmaz bariyerler.

Sika® Dilatec
Sonradan uygulanan bölme sistemlerinin su yalıtım bağlantı uçları için Sikaplan WP levha membranlarına uygun plastikleştirilmiş PVC bazlı yapışkan bantlar.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)