Porselen Duş Karosu Aquanit

Eşsiz tasarımı ve uygulama kolaylığı ile banyoların havasını değiştiren Aquanit, kot farksız uygulanması sayesinde banyolara kesintisiz mekan hissi veriyor.

Porselen duş karo markası olan Aquanit, banyoların en yeni tercihi ve gözdesi. Zeminde kullanılan karo ile aynı hizada uygulanan Aquanit, uygulanma yöntemi sayesinde banyolarınızda kesintisiz bir mekan hissi uyandırıyor. Farklı ebatlarıyla küçük banyolardan büyük banyolara kadar her yerde uygulanabilen ve mükemmel oldğu kadar kesintisiz mekan tasarımları yapmayı da mümkün kılan bu yenilikçi çözüm, 6 farklı modeli ile hastane, otel, bakım evi, ev, spor merkezleri, spa alanları ve havuz duşları gibi alanlarda da kullanım olanağı sağlıyor.

Gider sistemi ve kabin profil ile banyolara tam bir çözüm ve uygulama kolaylığı getiren Aquanit, porselenin leke tutmayan, yüksek dayanıklılığa sahip hijyenik özelliklerini estetik ve teknoloji ile harmanlayarak banyolara yansıtıyor. Uygulanan özel sır sayesinde kaymaz mat bir yüzeye sahip olan Aquanit, yüzde 100 porselen malzemeden üretildiği için dayanıklı, fiziksel ve kimyasal mukavemeti diğer benzer ürünlerden yüksek ve uzun ömürlü bir ürün avantajı sağlıyor.  


Aquanit,Seranit Grup portföyündeki birçok tasarım alternatifinin yanı sıra farklı desen alternatifleriyle de göz dolduruyor. 80x80 cm - 90x90 cm - 80x120 cm - 90x135 cm gibi dört farklı 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)