Graniser Seramik, Başarısını İnsan Kaynakları Yatırımlarıyla Arttırıyor

Graniser Seramik; engelli çalışan desteklerinden, Birleşmiş Milletler kadının güçlenmesi prensiplerini destekleyen WEP’s üyeliğine ve kadın inisiyatifi çalışmalarına kadar birçok projeye imzasını atıyor.

Graniser Seramik, ürün çeşitliliği ve üretim altyapısının yanı sıra çalışan performansını maksimum düzeye taşıyan çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Ürün ve üretim odaklı başarısını insan kaynağına yaptığı yatırımlarla büyüten marka, ekip performansını daha yükseğe çıkaran Graniser Akademi’den geleceğin yöneticilerini yetiştiren Stars Grubu’na, engelli çalışan desteklerinden, Birleşmiş Milletler kadının güçlenmesi prensiplerini destekleyen WEP’s üyeliğine ve kadın inisiyatifi çalışmalarına kadar birçok projeye imzasını atıyor.

Geliştirdiği kaliteli, tasarım odaklı, çevreci ve fonksiyonel ürünleriyle Türk seramik sektörünün güçlü markası olan Graniser Seramik, gerçekleştirdiği insan kaynakları yatırımlarıyla ekip ruhuna verdiği önemin altını çiziyor. Bayiler ve seramik ustaları dahil tüm personelin eğitim etkinliklerini düzenleyen Graniser Akademi projesinden,  geleceğin yöneticilerini yetiştiren Stars Grubu programına kadar birçok çalışmaya imza atan Graniser Seramik, kadın inisiyatifi çalışmaları kapsamında Birleşmiş Milletler kadının güçlenmesi prensiplerini destekleyen WEP’sin imzacısı oldu.

Graniser Seramik, Kadının Güçlenmesi Prensipleri (Women’s Empowerment Principles (WEPs))

İmzacısı!

Birleşmiş Milletler’in İş Dünyasına Yönelik Küresel İlkeleri (Global Compact) ve UN Women  ortaklığında oluşturulan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEP’s)’ne Türkiye’den üye …. şirket bulunuyor. Graniser Seramik, kadının iş yaşamında tüm sektörlerde ve her düzeyde güçlenmesini ve cinsiyet eşitliğini ön plana çıkaran söz konusu maddeleri her koşulda sağlayacağını taahhüt etti. 

Üyelik dahilinde Graniser Seramik; iş yaşamında cinsiyet eşitliği için üst düzeyde liderlik oraya koymak, kadın ve erkek tüm çalışanlara adil ve eşit davranmak, insan hakları ve ayrımcılık yasağı ilkelerine itibar etmek ve destek vermek, kadın erkek tüm bireylerin sağlık, güvenlik ve refahlarını garantilemek, eğitim ve mesleki gelişim konusunda teşvik etmek, firmadaki tüm süreçlerin kadınların güçlenmesine yarayacak şekilde yürütülmesini sağlamak, eşitliği ve savunuculuk haklarını teşvik etmek, cinsiyet eşitliliğine ilişkin ilerlemeyi ölçmek ve kamuoyu ile paylaşmak konularında prensiplere uymaya devam edecek.

Cinsiyet eşitliği için sorumlulukların altı çiziliyor…

Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEP’s), 135’den fazla ülkede var olan paydaşları ve iş dünyasından 8000’in üzerindeki katılımcısıyla dünyanın en büyük yurttaşlık girişimi olan Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi ve otuz yıllık tecrübesiyle cinsiyet eşitliği alanında lider kuruluş olan Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi biriminin işbirliği ile hazırlanıyor. Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEP’s), işyerlerinde, piyasalarda ve toplum genelinde cinsiyet eşitliğinin sağlanması için üstlenilmesi gereken sorumlulukların altını çiziyor. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)